Workshops

Workshops

Staat er een familiedag, vrijgezellenfeest of teamuitje op stapel? Bezoek dan de Restauratiewerkplaats voor een bijzondere workshop. Een gezellige happening waarbij je creatief bezig bent en na afloop met iets waardevols naar huis gaat. En natuurlijk wordt er voor koffie, thee en zelfgebakken appeltaart gezorgd! Heb je vragen of een speciaal verzoek voor een workshop? Neem contact op!

 

Tip: een workshop in de Restauratiewerkplaats is goed te combineren met een museum, boot-, fiets- of wandeltocht in het prachtig rivierengebied rond Lith, het onvolprezen Dorp aan de Rivier

 

 

NIEUW:  extra workshop locatie in DEN BOSCH in Huis van Jonathan, koningsweg 72 www.huisvanjonathan.nl

Ont-moeten in een fijne ambiance in Huis van Jonathan in prachtige stad Den Bosch.

Met na afloop van de workshop een koffie of borrel bij BUURT, het gezellige nieuwe buurtcafé om de hoek bij Huis van Jonathan.

 

WORKSHOP LIJST VERGULDEN

Data: maandagavond: 30 mei & 6, 13, 20, 27 juni & 4, 11, 18 juli van 18.30u-21.30u

 

Vrijdagavond: 20, 27 mei & 17, 24 juni & 1, 15 juli van 19.00u-22.00u

 

Zat., zondagmiddag: 21, 28, 29 mei & 4, 5, 18, 19, 25, 26 juni & 3, 9, 10, 16, 17 juli van 14.00u-17.00u

Workshop ornamentlijst vergulden

Met z’n allen aan de grote werktafel maken jullie kennis met de fascinerende techniek van het bladgoud leggen. Een eeuwenoude techniek waarmee je iets heel nieuws kunt creëren. Elke deelnemer kiest een ornamentlijst en gaat onder begeleiding aan de slag met bladgoud, bladzilver of bladkoper. Laat je creativiteit de vrije loop en geen twee lijsten zullen hetzelfde zijn!

 

Van 5 tot 12 personen (bij grotere groepen, neem contact op)

Duur: 3 tot 3,5 uur

Prijs: € 39,50 per persoon, inclusief lijst (met spiegel of glas) en alle materialen

Bijzonderheid: deze workshop kan ook op locatie verzorgd worden.

 

 

Workshop vergulden van een eigen object

Bij deze workshop ga je met bladgoud, bladzilver of bladkoper een door jouzelf meegebracht object vergulden. Dat kan een oude schilderijlijst zijn of een bijzonder voorwerp dat om een nieuwe uitstraling vraagt. Maar de metamorfose van een saaie lampenkap of kandelaar naar een totáál ander exemplaar is ook een bijzondere belevenis!

 

Van 5 tot 12 personen (bij grotere groepen, neem contact op)

Duur: 2 tot 2,5 uur

Prijs: € 32,50 per persoon, inclusief 25 vellen slagmetaal.

Bijzonderheden: deze workshop kan ook op locatie verzorgd worden. Van te voren wordt besproken welke objecten geschikt zijn om mee te brengen.

Workshops voor kinderen

Kinderen zijn nieuwsgierig en creatief en vinden het heerlijk om met hun handen te werken. Afhankelijk van de leeftijd zijn er verschillende mogelijkheden om een gezellige middag te hebben in de Restauratiewerkplaats, zoals het vergulden van kistjes of ornamentlijstjes, die je mee naar huis mag nemen met een mooie foto ☺ erin. Leuk idee voor een kinderfeestje, gezinsuitje of familiedag! Neem contact op voor meer informatie.

 

 

Inloopworkshop

Individueel of met 2 of 3 personen een van de workshops volgen? Kom dan langs tijdens de inloopworkshop, elke eerste dinsdagavond van de maand van 19.00 tot 22.00 uur. De workshop gaat door bij minimaal 2 deelnemers, dus altijd even contact opnemen.

 

 

 

 

- Marleen van heijnsbergen -

mijn facebook
marleen@restauratiewerkplaats.nl

Lithsedijk 9   5397EA   Lith

06-41399565